Контакт

Отвоерени сме за секаков вид на соработка. Слободно контактирајте не.

Полињата означени со * се задолжителни за пополнување

Адреса

бул. „Маршал Тито“ бб.
2400 Струмица
Република Македонија

телефон

00 389 (34) 321.927

факс

00 389 (34) 345.706

електронска пошта

peon@mt.net.mk

temp

Пензионерски кредит

Атрактивен кредит за сите пензионери ...

temp

Станбен кредит

Сте се одлучиле за купување на нов / стар стан или куќа ...

temp

Кредит за обртни средства

Како до кредит за обртни средства ...